|
||
|
gunaydın arkadaslar....
Bu dünyada herşey nazar olur,bir tek akıl nazar olmaz.Neden?..Burada yazılanlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Al-Sat-Tut tavsiyesi içermez.
|
|
||
|
GUNAYDIN CEMAAT..
yahu bu ramazandada uyuklayarak seans oluy
Yağmur sonrası karanlıkta bir şehir ..İçinde ben
Şarkılar çalıyor taksilerin teyibinden ..Giderken sen... |
|
||
|
Günaydın umut abi..
Bol kazançlar Ey kör, bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş.. Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş...Durmadan kurulup dağılan bu evrende..Bir nefestir alacağın o da boştur boş...öMER HAYYAM
|
|
||
|
günaydınlar,hayırlı kazançlar
|
|
||
Ey kör, bu yer bu gök bu yıldızlar boştur boş.. Bırak onu bunu da gönlünü hoş tut hoş...Durmadan kurulup dağılan bu evrende..Bir nefestir alacağın o da boştur boş...öMER HAYYAM
|
|
||
|
Arkadaşlar,mrb.
Bayramınızı şimdiden kutlmak istedim,Allah tuttuğumuz orucları kabul eder inşallah. Bayramın ülkemize hayırlara vesile olmasını dilerim.Hepinize iyi tatiller ve bayramlar,tüm sevdiklerinizle beraber.... Arkadaşlar Bayramın 1.günü Allah izin verirse izne çıkıyorum,EKİM1 gibi dönüş planlıyorum. Umarım bu süre zarfında herşey gönlünüzce geçer... Hepinizi Allah a emanet ediyorum,görüşmek dileğiyle.... Bu dünyada herşey nazar olur,bir tek akıl nazar olmaz.Neden?..Burada yazılanlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Al-Sat-Tut tavsiyesi içermez.
|
|
||
|
Selamunaleykum hayırlı sabahlar
hamsi Ustad aynı dileklerle bayramın mubarek olsun iyi tatiller ve ALLAHA emanet ol. |
|
||
|
a.s. neco teşekkür ederim.
Bu dünyada herşey nazar olur,bir tek akıl nazar olmaz.Neden?..Burada yazılanlar yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.Al-Sat-Tut tavsiyesi içermez.
|
|
||
![]() Yazdıklarımın hiç biri yatırım tavsiyesi değildir.:Verdiğim bilgiler mümkün olduğu kadar sağlam kaynaklardan derlenip/alıntılanıp, yorumlanarak veya aynen aktarılmaktadır.
[ Linkleri sadece üyelerimiz görebilmektedir. Üye olmak için tıklayınız...] Selâm ya Hû.. Her lafa verilecek bir cevabım var lakin, lafa bakarım lafmı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye. Mevlana ****************************** ********sɹǝʇ nq ʞǝʇ ɹiq ؛ɐp ɐpunloʎ ʎǝs ɹǝɥ iʞuɐs****************************** ******** |
|
||
|
Ramazan bayramının tüm inananlara hayırlara vesile olmasını dilerim.
hayırlı bayramlar Aradığın şeyin değeri
Ararken verdiğin emek kadardır |